keskiviikko 12. syyskuuta 2012

kun kuuntelin radiota

Kun kuuntelin aikuisten eroottista kauhusatua Pet Shop. Se oli yllättävän hyvä. Ylen Ykkönen su klo 15.00, ma klo 19.03, la klo 22.10.

Kun Maija Elonheimo haastatteli Satu Hassia Brysselin koneessa. En muistanut yhtään, miltä Satu Hassi näyttää. Radiotoimittajista taas ei koskaan pidäkään saada selville ulkomuotoa. Illuusio karkaa eikä koskaan palaa. Brysselin kone Ylen Ykkösessä keskiviikkoisin kello 10.05.

Kun kuuntelin Kare Eskolan Välilevyjä, jossa puhuttiin balladeista ja soitettiin niitä. Kare Eskola puhui myös Magdaleenasta ja Jeesuksesta, joista innostuin niin, että haluaisin piirtää sarjakuvan. Ehkä piirrän enkä uhoa. Välilevyjä Ylen Ykkösessä maanantaisin kello 11.00, uusinta lauantaina kello 14.00   
- Heta

2 kommenttia:

 1. Nämähän on upeita, sanon vaikka en vielä ole ehtinyt merkinnöissä kovin pitkälle. Ihana viiva. Haluaisin osata piirtää, vaikkakin kirjassa jonka lainasin (Betty Edwardsin Luovan piirtämisen opas) sanotaan, että piirtää osaavat kaikki, täytyy vain osata nähdä. Olet tosi hyvä näkemään. Kerro, jos joskus alat pitää jotain aikuisten kuviskerhoa tai piirtämiskurssia.

  - Mari, jota vastapäätä istuit tänään Keitaalla lounaalla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jestas. Kiitti. Piirtämiskerho kuulostaa ihan varteenotettavalta tavalta työllistyä valmistumisen jälkeen.

   Keitaalla oli tänään tosi hyvä pähkinämössö! Ja salaattipöydässä suosikkiyhdistelmä ananas ja vihreä salaatinkastike.

   Poista