keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

kukkacity

2 kommenttia:

 1. Moi Heta! Näin ensin Penelopen. Sitten selasin läpi sun instan ja puoli blogia. Halusin kertoo sulle, että oot supervoimauttava taiteilija!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jo Penelopen kohdalla mietin, että haluisin mennä animaatiokurssille. Muuta tuotosta selattuani mun oli ruvettava piirtämään vaikken osaa, koska sun ilmaisuvoima innoittaa mua! Sulla on kaunis näkemys maailmasta. Ja kaunis viiva. Kiitos sulle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kiitos että teet tätä kaikkee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Ella! Voi että, kiitos ihanasta viestistä! :'-) Ihanaa että aloit piirtämään! Sellaisten, jotka sanoo ettei osaa piirtää, piirrokset on usein musta kaikkein hienoimpia. Niissä on sellaista etsimistä, herkkyyttä ja pelkistämistä, jota on tosi vaikea löytää enää sitten, kun on ns. "hyvä piirtämään". Tai silloin täytyy vaan olla tosi huoleton ja olla ottamatta piirrostaan liian vakavasti. Niin mä ainakin yritän tehdä.

   Mun viivan kehittymistä auttoi kaikkein eniten se, kun piirsin anatomisen piirustuksen kurssilla tosi paljon ja nopeasti tosi isolle paperille. Jos aina vaan piirtää pikku paperille, niin käsi on helposti "lukossa". Mutta jokaisella on oma tapansa piirtää ja sitä kannattaa vaan etsiä! :-) Niin ja kokeilla erilaisia kyniä ja erilaisia papereita. Toivottavasti jatkat piirtämistä!!!

   Poista